EdiGreen AirBox: Slimme Luchtkwaliteit Detector met PM2.5, temperatuur- en vochtigheidssensors

AI-1001W V3

 • Nauwkeurige waarneming van PM2.5, temperatuur en vochtigheid. Weet welke lucht u inademt.
 • Ontdek kwaliteit met de geschiedenis van het luchtkwaliteitsniveau en trends
 • Analyseer oude weergaven en observeer het moment 
 • Geeft een waarschuwing als de luchtkwaliteit op ongezond niveau komt
 • Kennis in een oogopslag; controleer de luchtkwaliteit meteen op de EdiGreen app.
 
  Get EdiGreen app from: 
EdiView from App Store EdiView from Google Play  ​  

 Adem beter, leef beter

 
Weet u wat u inademt? Luchtvervuiling heeft de nationaal en lokaal de aandacht en is een van de belangrijkste zorgen wereldwijd geworden. De samenstelling van PM2.5 is relatief complex, inclusief directe uitstoot van stofdeeltjes van het verbrandingsproces (primaire PM2.5 deeltjes) en secondaire deeltjes die gegeneerd worden door meerfasige chemische reacties op verontreiniging in de atmosfeer. Massaproductie, zware industrieën, fossiele brandstof en het gebruik van landbouwgif dragen bij aan een stijging van het niveau van schadelijke PM2.5 deeltjes in de lucht.

Recente schattingen van de WHO schatten het jaarlijkse aantal sterfgevallen als gevolg van luchtvervuiling-gerelateerde ziektes op 7 miljoen. En dit aantal zal naar verwachting alleen nog maar toenemen. De aanbevolen gemiddelde blootstelling aan PM2.5 in een jaar ligt rond de 10 μg/m3, maar in ontwikkelingslanden overschrijdt dit vaak de 30 – 40 μg/m3. Een stijging van 5 μg/m3 kan het risico op hartziekten met 55% verhogen. Volgens de WHO is luchtverontreiniging ‘s werelds grootste milieu-gezondheidsrisico.

 
 
 
    

Modulaire sensor ontworpen voor eenvoudig onderhoud

De AI-1001W V3 is voorzien van een ingebouwde PM2.5 modulaire sensor die ontworpen is om gebruikers te helpen met het zelf controleren en vervangen van de sensor.
 
 

Luchtkwaliteitsdetectie met real-time data

Nauwkeurige automatische real-time waarneming van PM2.5, temperatuur en vochtigheid, met intuïtieve displays en real-time luchtkwaliteitsdata die geleverd wordt door de EdiGreen mobiele app.
 
   

Luchtkwaliteit Detector

De AI-1001W V3 werkt met EdiGreen om een luchtkwaliteit detector-oplossing te bieden met uitstootherkenning en traceerbaarheid, en ondersteuning voor apparaatbeheer. Deze oplossing stelt besluitvormers in staat om effectieve en tijdige beslissingen te maken om regelgeving na te leven en excellentie op het gebied van milieubeheer te bevorderen.
 
 

De belangrijkste technologie van deze oplossing bevat:

 • Gebruik maken van data-assimilatie om op de beste manier verschillende bronnen te combineren, zoals weer- en geografische data, en om luchtkwaliteits-voorspellingen te verkrijgen met een zeer hoge nauwkeurigheid.
 • Read Visual IDW (Inverse Distance Weighting) kan worden gecontroleerd om de verwachte resultaten voor uitgebreide gebieden te krijgen.
  Onregelmatigheid detectie stelt het systeem in staat om onregelmatigheden te signaleren zodat middelen ingezet kunnen worden om het probleem op te lossen. 
 
 
  

Big data & Cloud architectuur.

De luchtkwaliteitsdata wordt verzameld, verwerkt en geanalyseerd in het geavanceerde Edimax cloud systeem. Historische gegevens van verschillende locaties worden gecontroleerd om trends te begrijpen, vervuilde plekken te herkennen of verbeteringen te observeren gedurende een bepaalde periode, en zoeken naar hyperlokale data van EdiGreen sensors die zijn opgesteld in uw stad.
 
 
 
 
   

Over de Edimax EdiGreen Luchtkwaliteit detectie

Edimax is een pionier en expert op het gebied van sensor-to-the-cloud IoT-oplossingen die compatible zijn met verschillende IoT-toepassingen. De AI-1001W V3 met EdiGreen Cloud Services biedt een veilige, schaalbare cloud-architectuur met gevisualiseerde data, apparaat tracking/ranking en een professioneel beheersysteem en draadloos netwerk-infrastructuur voor toekomstige uitbreidingen naar meer Smart City toepassingen.​
 
 
 
 
 
 
 
 


VIDEO 

EdiGreen AirBox : Air Quality Monitoring SystemSPECIFICATIENS

 
Netwerk 
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n
Wi-Fi-beveiliging WPA / WPA2 Personal
Antennetype 1 Interne antenne 
Functies
Mobiele app EdiGreen 
Meldingen bij gebeurtenissen Push meldingen
Geschiedenis Ja 
PM2.5 Sensor 0~500+μg/m3, min.0.3μm 
Vochtigheidssensor 0 ~ 100% RH, ±5% RH
Temperatuur Sensor 0 ~ 60°C ±1°C
Overige​
Voedingsadapter Micro USB Power Poort x 1, 
DC 5V 1A
Werktemperatuur 0 ~ 50°C
Afmetingen 150mm x 110mm x 47 mm
Gewicht 210g  
 

Installatie herinnering / veiligheidsgids

 • De locatie moet een goede luchtcirculatie hebben.
 • Moet verticaal geplaatst worden voor een juiste luchtinvoer om luchtdoorvoer mogelijk te maken.
 • De luchtinlaat moet vrij gehouden worden en regelmatig worden gecontroleerd.
 • Moet op een locatie geplaatst worden bij een stroomvoorziening en een goed Wi-Fi-signaal waarmee verbinding gemaakt kan worden met het internet.
 • Moet geplaatst worden op een goed geventileerde semi-outdoor locatie zoals onder een dakrand, op een veranda, balkon, overdekte patio enz.
 • Mag niet worden geïnstalleerd op locaties die blootstaan aan extreme vochtigheid of hoge temperaturen, zoals in de buurt van vuur of andere warmtebronnen.
 • Mag niet worden geïnstalleerd op locaties die onderhevig zijn aan extreme weersomstandigheden zoals tyfoons, hevige regenval of stofstormen; of het moet beschermd worden tegen deze omstandigheden.
 • Mag niet worden geïnstalleerd op locaties die direct blootstaan aan zonlicht of een bron van gereflecteerd licht.
 • Mag niet worden geïnstalleerd in bijtende atmosfeer zoals in omgevingen met zoute, zure, of basische lucht, of plekken waar bijtende vloeistoffen zijn opgeslagen.
 • Moet minimaal 100 cm boven de grond geplaatst worden.
 • Spuit nooit gas, milieuverontreinigende stoffen of rook direct in de unit.
 • Het wordt aanbevolen om een afstand van 150 cm aan te houden tussen elke unit om de juistheid van de positionering en de luchtkwaliteitsdata te verzekeren.

 

Als u een speciale locatie wilt monitoren, volg dan a.u.b de bovenstaande beperkingen.

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met onze technische ondersteuning via:  service@edimax.com.tw.

 Air Quality Monitoring System

 | Chinese | English |  VietnamBahasa Indonesia |

*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.