EDIMAX - Legacy Products - Switches - 24-poorts Fast Ethernet Management switch met 2 gigabit comboslots

24-poorts Fast Ethernet Management switch met 2 gigabit comboslots

ES-5226RM

  • Ondersteunt IEEE 802.3, 802.3u, 802.3ab en 802.3z standaarden
  • 24 Fast Ethernet RJ-45 poorten en 2 gigabit RJ-45/SFP slot poorten
  • Ondersteunt 802.1D-compatibele en 802.1w- Rapid Spanning Tree (RSTP)
  • 802.1q tag-based VLAN en Q-in-Q double tag
  • IGMP snooping, IGMP fast leave, IGMP filtering en geavanceerde MVR
  • Ondersteunt DHCP, snooping en relay agent met optie 82
  • Ondersteunt SNMPv1 en SNMPv2c netwerkbeheer
  • Ondersteunt 802.1x op poort gebaseerde netwerkcontrole, port-mirroring en bandbreedte beheer


QoS met 4 prioriteitswachtrijen
De QoS (Quality Of Service)-functie biedt 8 interne wachtrijen om 2 verschillende classificaties in het dataverkeer ondersteunen. Pakketten met hoge prioriteit ondergaan minder vertraging binnen de switch, die een lagere latentie hanteert voor vertragingsgevoelig verkeer. De ES-1126C/D kan een pakket classificeren met één van de 2 prioriteiten, volgens de 802.1p voorkeursmarkering. De QoS werkt op volledige snelheid en het werkelijke schema bij elke egress poort kan worden gebaseerd op een strikte gewogen 'round robin'.

Port-mirroring
De port-mirroring functie stelt het inkomende verkeer in staat om het kopiëren van poorten uit te voeren. Dit mechanisme helpt bij het opsporen van netwerkfouten of abnormale pakketoverdracht zonder de datastroom te verstoren, waarbij het inkomende verkeer gecontroleerd wordt door een enkele poort die is gedefinieerd als mirror capture poort. De mirror capture poort kan elke poort zijn. U kunt ook meerdere poorten tegelijk als mirror instellen, maar dit kan congestie veroorzaken aan de kant van de ontvangpoort.

Q-in-Q VLAN voor verbeterde prestaties en beveiliging
De VLAN-functie in de switch biedt het voordeel van zowel beveiliging als prestatie. VLAN wordt gebruikt om verkeer van verschillende gebruikers apart te houden en zo een betere beveiliging te bieden. Ook het beperken van het dataverkeer binnen één VLAN broadcast domein verbetert de prestatie. Q-in-Q, het gebruik van VLAN tags is een efficiënte methode om 'subscriber aggregration' mogelijk te maken.

Isolated group voor poortbeveiliging
Met de 'Isolated Group' functie kunnen bepaalde poorten worden aangewezen als beveiligde poorten. Alle andere poorten zijn niet-geïsoleerd. Verkeer tussen geïsoleerde groepen wordt geblokkeerd. Verkeer kan alleen van een geïsoleerde groep naar een niet-geïsoleerde groep verstuurd worden.

802.1x op poort gebaseerde netwerktoegangscontrole voor verbeterde netwerkbeveiliging
De 802.1x- functie maakt gebruikersauthenticatie mogelijk voor elke toegangspoging tot het netwerk. De poortbeveiligingsfunctie maakt het mogelijk om netwerktoegang te beperken voor niet-geregistreerde gebruikers. Door gebruik te maken van deze beide functies kunt u een toegangsmechanisme opzetten dat zowel is gebaseerd op de identiteit van gebruiker en apparatuur, als op het aantal toegangsstations.

Ondersteunt 802.1D-compatibele en 802.1w- Rapid Spanning Tree
Voor omgevingen met meedere switches die STP ondersteunen kunnen gebruikers de switches configureren met een back-up bridge path, zodat de overdracht en onvangst van pakketten gegarandeerd kunnen worden, ook in het geval van een switch fail-over.

Broadcast/Multicast/Unknown-Unicast Storm controle
Om broadcast, multicast of unknown-unicast flooding in het netwerk te voorkomen kan de storm control functie gebruikt worden om overmatig netwerkverkeer te beperken. Er wordt gebruik gemaakt van drempelwaarden om de limiet per poort te controleren. Pakketten worden verwijderd als de vooraf ingestelde hoogste drempel overschreden wordt.


Netwerkinterface
Interface
Connector
Poort
10/100Mbps TP Jack (RJ-45) TP (RJ-45) 1 tot 24
1000Mbps SFP Fiber Module Dual-Media Auto-Detectie TP (RJ-45) / SFP 25-26

Hardwarespecificaties
Functie
Omschrijving
Voltage 100~240V
Frequentie 50~60Hz
Verbruik 14W
Temperatuur 0° a 50°C
Vochtigheid 5% a 90%
Afmetingen 240 (b) x 44 (d) x 200 (D) mm
Gewicht Hoofdunit: 1.44kg
Verpakking: 2.48kg
Veiligheid In overeenstemming met FCC Deel 15 Klasse A & CE-markering

*Maximum performance, actual data rates, and coverage will vary depending on network conditions and environmental factors.
*Actual viewing resolution and frame rate of network cameras depend on connection speed.
*Product specifications and design are subject to change without notice.